Meer Foto’s

Foto’s per ruimte (Beganegrand)

Buitenmuren en centrale gang (gele rechthoek) zijn onderdeel van de dragende constructie, overige wanden kunnen “verplaatst” worden.

Op dit moment zijn de meeste ruimtes in gebruik, vandaar foto’s van ingerichte ruimtes. Ruimte 2.01 A en B en 2.06 zijn niet in gebruik. In basis worden ruimtes leeg opgeleverd, wel voorzien van vloerbekleding, systeemplafond, verlichting, etc. zie “Meer informatie

begane grond kantoorpand droogdokkeneiland tilburg T58

Ruimte 1.10 Entré

Ruimte 1.11 Backoffice balie / receptie


De backoffice bevind zicht achter de balie en heeft een open karakter en is voorzien van een eigen pantry om gasten snel in een kopje koffie te kunnen voorzien. Verder heeft de backoffice een ruimte voor repro toepassingen, opslag kantoorbenodigheden, etc.

Ruimte 1.09

Representatieve ruimte, momenteel in gebruik als spreekkamer.

Ruimte 1.08

Momenteel in gebruik als spreekkamer.

Ruimte 1.07

Momenteel in gebruik als Cursus /  Presentatie ruimte, biedt mogelijkheden voor presentaties aan groepen van 10 tot 25/30 personen in theateropstelling en tot 12 personen in carré opstelling. Kan ook als kantoor gebruikt worden.

Ruimte 1.01 Kantine / Bar

Multi-functioneel, tijdens de pauze als kantine of tijdens een klanten dag als bar / ontvangstruimte.

Ruimte 1.15

Momenteel in gebruik als demo / showroom, ook geschikt als kantoor.

Ruimte 1.20

Momenteel in gebruik als technische werkplaats, kan geschikt worden gemaakt als kantoor.

Foto’s per ruimte (1e etage)

Buitenmuren en centrale gang (gele rechthoek) zijn onderdeel van de dragende constructie, overige wanden kunnen “verplaatst” worden.

Centrale gang ruimte 2.06

De centrale gang verbind de oost- en west-vleugel.

Ruimte 2.05

Momenteel niet in gebruik, zeer geschikt als (directie)kantoor of spreekkamer.

Ruimte 2.01 A en B

Momenteel niet in gebruik, dit is nu één grote ruimte, er zijn diverse mogelijkheden om deze ruimte de compartimenteren. Tevens voorzieningen voor een extra pantry aanwezig. Ruimte 2.01 tot en met 2.05 zijn voorzien van “eigen” databekabeling welke zelfstandig of als een geheel met de overige databekabeling in het gebouw kan werken.

Ruimte 2.09

Momenteel in gebruik als vergaderruimte, ook geschikt als (directie) kantoor, boardroom, etc.  Data, stroom en telefonie aansluitingen op 3 locaties aanwezig, tevens voorzien van eigen temperatuurregeling,  temperatuur kan ook geregeld worden via centrale DMS server.

Ruimte 2.10

Momenteel in gebruik als directie kantoor. Data, stroom en telefonie aansluitingen op 3 locaties aanwezig, tevens voorzien van eigen temperatuurregeling,  temperatuur kan ook geregeld worden via centrale DMS server.

Ruimte 2.11 tot en met 2.15

Ruimtes momenteel in gebruik als management kantoren. Ruimtes zijn identiek, om en om gespiegeld. Aan 3 wanden voorzien van stroom, data en telefoon aansluitingen. Verlichting werkt op basis van sensoren. Elke ruimte voorzien van eigen temperatuurregeling, temperaturen kunnen ook geregeld worden via centrale DMS server.

Ruimte 2.17

Deze ruimte is vergelijkbaar met ruimtes 2.11 tot en met 2.15, heeft ander afmetingen (groter) en ramen bevinden zich aan de noordzijde in plaats van oost zijde. 

Ruimte 2.18 & 2.19

Ruimte 1.18, momenteel in gebruik als flex werkplekken voor buitendienst medewerkers, naast de open bureau opstelling (Flex-overleg) Deze werkruimte, is open verbonden mer ruimte 2.19, de scheiding wordt gevormd door 4 Flex concentratie werkplekken. Op de “kopse” kant nabij het raam bevindt zich de pantry voor deze afdeling.

Nog meer zien?

Neem dan contact op met Frans Huijbregts van BressonvanKempen voor een rondleiding in het pand.